Baggerteam Event

Baggerteam event

Baggerteam Event

Het eerste Baggerteam Event succesvol verlopen

Het allereerste Baggerteam Event is op 1 november 2018 succesvol verlopen. Waterschappen, gemeenten en aannemersbedrijven werden bijgepraat en mochten het nieuwe programma Baggerteam zelf uittesten.

Toespraken

Het Baggerteam Event werd afgetrapt door Marco Vermeer. Als de ontwikkelaar van Baggerteam heeft hij het publiek meegenomen in de ontwikkelingen die hebben geleid tot dit programma. Deze toespraak werd op een interessante manier aangevuld door Dr. Jaap Reijling, die vanuit een bestuurskundige invalshoek vertelde over het verbinden van verschillende werelden, zoals die van waterschappen, gemeenten en aannemers. Ook programmasecretaris water van de SIKB, Sonja Kooiman, heeft het publiek kunnen bijpraten met haar presentatie over het belang van uniforme richtlijnen voor baggervolumebepaling.

Eerst zien, dan geloven

De Aquanoom en Aquateam wilden een interactief programma voor het event ontwikkelen en dat is deze bedrijven gelukt! Tijdens het tweede gedeelte van het event, konden alle bezoekers Baggerteam op verschillende tablets en laptops zelf testen. Het resultaat; verraste reacties en interessante gesprekken.

Baggerteam event

Baggerteam Event 2019?

‘’Het eerste Baggerteam Event werd door zowel de bezoekers als ons als zeer positief ervaren’’ vertelt productmanager Dalila Messaoudi enthousiast. ‘’Dankzij dit succes hebben wij besloten, om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.’’ Kunt u niet wachten tot het volgende event? Vraag dan hier een live demonstratie van het programma aan.