Uitvoering en toezicht optimaal op elkaar aangesloten

Of vraag direct een demo aan

  • Direct besparen op uw baggerproces?

  • In deze demo ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een korte presentatie over alle mogelijkheden die Baggerteam u te bieden heeft.

Uitvoering en toezicht optimaal op elkaar aangesloten

Perform-IT

Met Perform-IT worden baggerwerkzaamheden in de uitvoeringsfase van het project doeltreffender en transparanter gemaakt.
Uitvoering en toezicht worden optimaal op elkaar aangesloten, met een synergie-effect als gevolg.

Doeltreffend en transparant baggeren

De met ProfielScout verkregen gegevens vormen de basis voor het op te stellen baggerbestek. Als het bestek is aanbesteed en in uitvoering gaat, kunnen de aannemer en de toezichthouder elk in eigen laag gebruik maken van Perform-IT. Zo kunnen beide partijen de voortgang van de baggerwerkzaamheden online bewaken en gebruik maken van de vele mogelijkheden die deze applicatie hen te bieden heeft. Het bijhouden van dagboeken, verkeersplannen maken én flora en fauna verplichtingen aangeven; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gebruikers van Perform-IT

Perform-IT levert vele voordelen op voor waterbeheerders, werkvoorbereiders, aannemers en toezichthouders. De applicatie vergemakkelijkt het baggerwerk van al deze partijen én optimaliseert de baggerprocessen binnen de organisaties waarin zij werkzaam zijn. Bent u benieuwd of Perform-IT ook voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan contact met ons op!

Onze gebruikers

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend een demo aan!