FAQ

Vragen? Geen enkel probleem!

Niet alleen het programma Baggerteam, maar ook de organisatie hierachter staat voor transparantie, duidelijkheid en eenvoud. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen hieronder per onderwerp voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zoeken graag naar een passend antwoord op al uw vragen.

Wat is Baggerteam?

Baggerteam is een online programma, dat het gehele baggerproces ondersteunt. Het programma bestaat uit vier applicaties; ProfielScout (inpeilen), Perform-IT (uitvoering en toezicht), Check-IT (uitpeilen) en MudManager (baggerbeheerplan).

Hoe werkt Baggerteam?

Baggerteam werkt op Arc-GIS online. Dit is een geografische database, die voor de werking van Baggerteam vanuit het programma FME gevuld wordt.

Wat onderscheidt Baggerteam van andere beheerprogramma’s?

Baggerteam is het enige programma dat het baggerproces volledig ondersteunt. Het programma levert een toegevoegde waarde voor alle spelers in en alle fases van het baggerproces.

Welke services biedt Aquateam mij aan?

Aquateam, de ontwikkelaar van Baggerteam, wil haar klanten ook na de verkoop ondersteunen waar nodig. Daarom biedt zij hen een cursus en een servicestrippenkaart aan.

Hoe vraag ik een cursus aan?

Na uw aankoop van het programma of de applicatie(s), kunt u telefonisch of per mail een cursus aanvragen.

Hoelang duurt de cursus?

De cursus duurt vier uur.

Wat houdt de demo in?

Tijdens de demo ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een korte presentatie over alle mogelijkheden die Baggerteam u te bieden heeft.

Hoe vraag ik een demo aan?

U kunt via onze website een demo aanvragen. Wij zullen u dan binnen twee dagen contacteren voor een afspraak. Kunt u niet wachten en wilt u zo snel mogelijk genieten van alle voordelen van Baggerteam? Neem dan telefonisch contact met ons op om direct een afspraak in te plannen!

Hoelang duurt een demo?

Een demo duurt één uur.

Wat zijn de prijzen van Baggerteam?

Klik hier voor alle prijzen van Baggerteam. Let op: Baggerteam bestaat uit vier applicaties. Deze vier applicaties worden gezamenlijk als het onlineprogramma Baggerteam aangeboden, maar kunnen ook afzonderlijk van elkaar gekocht en gebruikt worden. Zowel de prijzen voor het hele programma als de prijzen voor de applicaties zijn op de prijzenpagina terug te vinden.

In de prijzenlijst zie ik ‘Baggerteam raadplegen’ en ‘Baggerteam muteren’ staan; wat is het verschil tussen deze twee?

Als u kiest voor ‘Baggerteam raadplegen’, dan kunt u de verzamelde gegevens niet bewerken, geen projecten zelfstandig aanmaken en geen instellingen wijzigen. U bent dan alleen in staat om verzamelde gegevens te raadplegen en de output daarvan in te zien. Als u kiest voor ‘Baggerteam muteren’ dan kunt u de verzamelde gegevens bewerken, zelfstandig projecten aanmaken en bepaalde instellingen wijzigen. Muteren is geschikt voor superusers (rootgebruikers) en raadplegen is geschikt voor overige gebruikers. Zo wordt de data beschermt voor fouten.

Wanneer moet ik de jaarlijkse onderhoudsprijs betalen?

De jaarlijkse onderhoudsprijs moet ieder jaar vooraf betaald worden.

Hoe kom ik in contact met Aquateam?

U kunt in per telefoon, e-mail en post in contact komen met Aquateam. Zie de contactpagina voor onze contactgegevens.

Hoe snel ontvang ik een reactie op mijn e-mail?

Wij streven ernaar om uw e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Is het mogelijk om op kantoor langs te komen?

Wij bespreken de mogelijkheden van Baggerteam graag onder het genot van een kopje koffie met u. Bel of mail ons voor een afspraak op kantoor.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend een demo aan!