Systematisch controleren maakt het baggerproces nog beheersbaarder

Of vraag direct een demo aan

  • Direct besparen op uw baggerproces?

  • In deze demo ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een korte presentatie over alle mogelijkheden die Baggerteam u te bieden heeft.

Systematisch controleren maakt het baggerproces nog beheersbaarder

Check-IT

Met de handige applicatie Check-IT kunt u standaardvoorwaarden instellen op basis waarvan een profiel goed- of afgekeurd wordt.
Sneller kan de beoordeling van de uitpeilgegevens niet gemaakt worden!

Toetsend en nauwkeurig uitpeilen

Zodra de watergang gebaggerd is ontvangt de veldwerker per e-mail een seintje dat deze uitgepeild kan worden. In Check-IT kunnen standaardvoorwaarden ingesteld worden op basis waarvan een profiel goed- of afgekeurd wordt. Zo kunt u na het uitpeilen direct en gemakkelijk beoordelen of het baggerwerk conform de besteksvoorwaarden is gebaggerd. De uitgepeilde profielen zijn tevens de revisiegegevens van het baggerwerk en de input voor het baggerbeheerplan van de MudManager.

Gebruikers van Check-IT

Check-IT levert vele voordelen op voor waterbeheerders, werkvoorbereider, aannemers en toezichthouders. De applicatie vergemakkelijkt het baggerwerk van al deze partijen en optimaliseert de baggerprocessen binnen de organisaties waarin zij werkzaam zijn.Bent u benieuwd of Check-IT ook voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan contact met ons op!

Onze gebruikers

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend een demo aan!