Een passend plan voor uw toekomstige baggerprojecten.

Of vraag direct een demo aan

  • Direct besparen op uw baggerproces?

  • In deze demo ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een korte presentatie over alle mogelijkheden die Baggerteam u te bieden heeft.

Een passend plan voor uw toekomstige baggerprojecten.

MudManager

MudManager levert u een volledig baggerbeheerplan op, dat gebaseerd is op alle data die u tijdens uw baggerproject heeft verzameld.
Dit plan wordt automatisch en kosteloos samengesteld.

Een compleet en betrouwbaar baggerbeheerplan

Dankzij het programma Baggerteam hoeft u ook geen zorg te dragen voor al uw toekomstige baggerprojecten. MudManager berekent voor u in welk jaar de watergang weer gebaggerd moet worden. Aan deze baggerwerkzaamheden wordt een kostprijs gekoppeld, waarmee het nieuwe baggerbeheerplan een feit is. Het resultaat; een compleet baggerbeheerplan, waar u geen extra kosten aan kwijt bent. Om het u extra gemakkelijk te maken is uitwisseling met andere (integrale) beheerpakketten geen enkel probleem voor deze applicatie!

Gebruikers van MudManager

MudManager levert vele voordelen op voor waterbeheerders bij gemeenten en waterschappen. De applicatie versimpelt het beheer van oppervlaktewater én optimaliseert de baggerprocessen binnen de organisaties waarin zij werkzaam zijn. Bent u benieuwd of ProfielScout ook voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan contact met ons op!

Onze gebruikers

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend een demo aan!