Partnership Esri

Partnership Esri

Partnership Esri

Baggerteam, erkend partnerprogramma Esri

Als softwareontwikkelingsbedrijf ontwerpen wij programma’s om volledige beheerprocessen van waterschappen, gemeenten en aannemingsbedrijven van A tot Z te ondersteunen. Ieder programma bestaat hierbij uit meerdere applicaties, die elk bij een specifieke fase in het proces worden gebruikt. Voor de ontwikkeling van onze programma’s zijn wij partner van Esri, ontwikkelaar van kaart- en ruimtelijke analysesoftware en wereldwijd marktleider op het gebied van technologie voor geografische informatiesystemen (GIS).

Eén van onze online programma’s is Baggerteam, een officieel erkend partnerprogramma van Esri. Met Baggerteam wordt het baggerproces van voorbereiding en uitvoering tot aan evaluatie ondersteund. Het programma is gebaseerd op het GIS-systeem van Esri (ArcGIS).

Met de standaard mogelijkheden van ArcGIS en de specialistische kennis van De Aquanoom heeft Aquateam een nieuw online programma ontwikkeld, dat bestaat uit vier aparte applicaties: MudManager, ProfielScout, Perform-IT en Check-IT. Deze applicaties representeren de vier de fasen van het baggerproces – baggerbeheerplan, inpeilen, uitvoering en uitpeilen – en kunnen zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar worden aangeboden. Ideaal voor alle spelers in het baggerproces.

We zijn trots op ons partnership met Esri en de erkenning van Baggerteam als partneroplossing.