Een goed begin is het halve werk

Of vraag direct een demo aan

  • Direct besparen op uw baggerproces?

  • In deze demo ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een korte presentatie over alle mogelijkheden die Baggerteam u te bieden heeft.

Een goed begin is het halve werk

ProfielScout

Een baggerproject start met het inpeilen van de te baggeren watergangen.
ProfielScout ondersteunt u in deze fase en maakt inpeilen overzichtelijker en sneller dan ooit tevoren!

Snel en overzichtelijk inpeilen

ProfielScout maakt inpeilen snel en overzichtelijk. Met deze handige applicatie kunnen de profielgegevens door middel van een tablet in het veld verzameld worden. Dit levert u niet alleen een duidelijk overzicht op van waar de profielen zijn genomen, maar nog veel meer! Zo wordt het bagger volume automatisch berekend en ontvangt u na het meten van het laatste profiel een rapportage van de dwarsprofielen, een database en kaarten. Dat betekent geen langdurige nabewerking op kantoor en bespaart u veel tijd. Zo makkelijk kan het zijn!

Gebruikers van ProfielScout

ProfielScout levert vele voordelen op voor waterbeheerders, werkvoorbereiders, aannemers en toezichthouders. De applicatie vergemakkelijkt het baggerwerk van al deze partijen én optimaliseert de baggerprocessen binnen de organisaties waarin zij werkzaam zijn. Bent u benieuwd of ProfielScout ook voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan contact met ons op!

Onze gebruikers

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend een demo aan!